Error
  • DB function failed with error number 1194
    Table 'jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT guest, usertype, client_id FROM jos_session WHERE client_id = 0
Tin tức NTUVSA - NTUVSA's News

Có nhớ Thái-Ta

E-mail Print PDF


Dear all:

Bài thơ này xin dành Tặng tất cả những ai đã, đang và sẽ Tốt Nghiệp Thái Ta...

CÓ NHỚ THÁI-TA (Taida)

Tốt nghiệp rồi Anh có nhớ Thái Ta
Nhớ đêm lạnh bên hồ ta đâm cá
NTU Farm trưa hè ta hái quả
Những trận cầu giao hữu với trường xa.

Last Updated on Monday, 05 March 2012 15:43 Read more...
 

Chúc mừng ngày Quốc tế Phụ nữ 8-3 và tổ chức sinh nhật cho Hội viên NTUVSA

E-mail Print PDF

 

Ngày 4-3-2012, NTUVSA có tổ chức chào mừng ngày Quốc tế phụ nữ 8-3 đến toàn thể chị em trong Hội tại núi Dương Minh – Nơi có lễ hội hoa truyền thống của người Đài Loan. Toàn thể anh em Hội viên đã gửi tới chị em những lời chúc tốt đẹp nhất, những món quà nhỏ nhưng đậm chất sinh viên. Cả một rừng hoa đỗ quyên, hoa đào, hoa anh đào là món quà mà anh em gửi tới một nửa còn lại của NTUVSA.

Bên cạnh đó, NTUVSA cũng đã tổ chức sinh nhật cho các Hội viên có ngày sinh trong tháng 3, 4 trong không khí vui vẻ của mọi người.

Dưới đây là một số hình ảnh ghi lại không khí của buổi tổ chức:

Anh chị em Sinh viên Việt Nam tại Đại học Quốc Gia Đài Loan - NTUVSA tại núi Dương Minh

Last Updated on Monday, 05 March 2012 15:05 Read more...
 

The 2011 International Migrants Day

E-mail Print PDF

National Taiwan University Vietnamese Student Association - NTUVSA

Dec. 10th 2011

 


I. Introduction

On 4 December 2000, the General Assembly of UN, taking into account the large and increasing number of migrants in the world, proclaimed 18 December International Migrants Day. In which, UN want to promote the awareness about grate contributions of immigrants from around the world and raise the responsibility to protect their legitimate.

National Immigration Agency hold the the festival annually. Chiang Kai-shek Memorial Hall is chosen for the 2011 International Migrants Day.

National Taiwan University Vietnamese Student Association (NTUVSA) attended this event and made an amazing success in promoting Vietnam culture to Taiwanese and international friends. Our activities included introducing Vietnam’s traditional handy-craft, food and beverage such as Nem, Trung Nguyen coffee, dragon-fly...

Last Updated on Wednesday, 08 February 2012 10:43 Read more...
 

Chào mừng ngày Nhà giáo Việt Nam 20/11 và tổ chức SN tháng 11

E-mail Print PDF

Ngày 20/11/2011, Sau buổi tham gia ngày thành lập trường, NTUVSA có tổ chức Chào mừng ngày Nhà giáo Việt Nam 20/11 cũng như tổ chức sinh nhật cho các Hội viên có ngày sinh trong tháng 11 tại quán lẩu đường Heping.

Thay mặt toàn thể anh chị em NTUVSA, Hội trưởng Nguyễn Tuấn Anh gửi tới các thầy cô giáo lời chúc mừng nồng nhiệt nhất. Các món quà nhỏ nhưng đầy ý nghĩa đã được trao như những lời tri ân với các Thầy các Cô. Sau đó, Hội cũng có tổ chức sinh nhật cho các Hội viên có ngày sinh trong tháng 11. Buổi liên hoan đã diễn ra trong không khí đầm ấm vui vẻ.

Gửi lời chúc mừng đến các Thầy cô nhân ngày 20/11

 

Last Updated on Monday, 06 February 2012 23:40 Read more...
 

The 83rd Anniversary of NTU - NTUVSA

E-mail Print PDF

Vietnamese Student Association in NTU - NTUVSA

Nov. 20th 2011

National Taiwan University (NTU) celebrated the 83rd Anniversary in November, 2011. NTU Student involvement fair for clubs and association was held in Nov. 20th 2011 at Royal Palm Boulevard, NTU Main Campus. Vietnamese Student Association in National Taiwan University (NTUVSA) joined the fair. Thanks to the sponsors from Civil Engineering Department, and Student Activity, the event was well-prepared and successful. NTUVSA invited advisors, friends from NTU and other universities.

Preparation for the 83rd Anniversary of NTU was started at 8:00 AM and finished at 10:00 AM on November 20th 2011 while the fair was held from 10:00 AM to 04:00 PM. NTUVSA’s boot is one of the best beautiful boots among 69 ones totally.

 

Last Updated on Monday, 06 February 2012 23:39 Read more...
 


Page 3 of 6